asfanu
Acasă / Cardul Familiei numeroase  
Despre noi

Beneficii pentru familii

Cardul Familiei
Numeroase

Studiu privind familiile
numeroase din România
Chestionar
Rezultate chestionar

Municipalitati prietene
cu familia

Programul Familie 3+

Înscrie-te!

Colaborează

Contact

 

 

European Large Families


Cardul Familiei Numeroase

 

ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase susține implementarea în România a Cardului Familiei Numeroase, ca instrument nefinanciar de sprijin pentru familiile cu 3 sau mai mulți copii, dar și ca document de legitimare al acestor familii.

Pentru a veni în sprijinul autorităților și pentru a asigura o mai bună cunoaștere pentru publicul larg, ASFANU publică Ghidul de bune practici privind Cardul Familiei Numeroase.

Ghidul de bune practici realizat cu ajutorul voluntarilor ASFANU - părinți de familii numeroase, prezintă modele de carduri ale familiei numeroase, implementate de autorități naționale sau locale, precum și de organizații nonguvernamentale din Uniunea Europeană. Ghidul detaliază obiectivele cardului din fiecare țară, condițiile de accesare, precum și beneficiile publice și private care vin în sprijinul familiilor cu 3 sau mai mulți copii.

Obiectivul Cardului Familiei Numeroase este de a oferi familiilor cu 3 sau mai mulți copii acces la produse, servicii și divertisment care sunt dificil de accesat în mod curent și de a facilita reduceri de preț personalizate oferite de antreprenori privați. Cardul Familiei Numeroase reprezintă un sprijin în echilibrarea bugetului familiei, dar și un ajutor important în dezvoltarea copiilor din familiile numeroase, prin creșterea accesului familiei la activități de cultură, sport și recreere.

Ne dorim că acest ghid să inspire și să producă schimbarea atât de necesară în ceea ce privește statutul în societate și susținerea familiilor cu 3 sau mai mulți copii din România.

ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase își declara disponibilitatea de a colabora cu toate instituțiile interesate în dezvoltarea Cardului Familiei Numeroase, astfel încât să fie găsite cele mai bune soluții pentru ca acest card să fie accesat ușor de către toți beneficiarii și să reprezinte un sprijin real pentru familiile cu 3 sau mai mulți copii din România.

 

 

Descarca Ghidul de bune practici.

Vreți mai multă informație? Scrieți-ne!

 

 
   
asfanu Str. Carol Davila - 050455 București - România / Tel: +4 0723 751 460 / Email: info@asfanu.ro - Politica de confidențialitate