asfanu
Acasă / Chestionar  
Despre noi

Beneficii pentru familii

Cardul Familiei
Numeroase

Studiu privind familiile
numeroase din România
Chestionar
Rezultate

Municipalitati prietene
cu familia

Programul Familie 3+

Înscrie-te!

Colaborează

Contact

 

 

European Large Families


Chestionar
Studiu privind familiile numeroase din România

Pentru a forma o imagine de ansamblu la nivelul societății românești despre familiile numeroase, ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase derulează o cercetare privind statutul social, nivelul de trai și nevoile familiilor cu 3 sau mai mulți copii din România.

Completarea chestionarului este anonimă, iar procesarea și publicarea datelor se realizează sub forma unor concluzii prezentate de ASFANU - Asociația Familiilor Numeroase. Vă rugăm ca acest chestionar să fie completat o singura dată de către un membru adult al familiei în numele întregii familii. Pentru a răspunde la întrebările incluse în chestionar, este necesar să alocați 10 minute.

Prima etapă a Studiului ASFANU s-a încheiat prin completarea a 300 de chestionare, iar rezultatele acestei cercetări le puteți vedea în secțiunea Rezultate. Etapa a doua a studiului se va încheia când vom primi 600 de chestionare completate de familii numeroase.

Vă mulțumim pentru participarea la cercetarea noastră! Cu ajutorul dvs. ne propunem să contribuim la construcția unei societăți care să recunoască și să sprijine familiile cu 3 sau mai mulți copii ca fiind unul dintre purtătorii importanți ai dezvoltării generale și ai viitorului societății românești.

Simțiți-vă liberi să transmiteți invitația de a completa acest chestionar altor familii cu 3 sau mai mulți copii. Cu cât vom fi mai mulți cu atât vocea noastră se va face auzită!

 
   
asfanu Str. Carol Davila - 050455 București - România / Tel: +4 0723 751 460 / Email: info@asfanu.ro - Politica de confidențialitate