asfanu
Acasă / Programul Familie 3+  
Despre noi

Beneficii pentru familii

Cardul Familiei
Numeroase

Studiu privind familiile
numeroase din România
Chestionar
Rezultate chestionar

Municipalitati prietene
cu familia

Programul Familie 3+

Înscrie-te!

Colaborează

Contact

 

 

European Large Families


Programul Familie 3+
Mai mult costă mai puțin

 

Programul Familie 3+

Asociația Familiilor Numeroase din România, vă prezintă programul nostru Familie 3+ prin care companiile private pot oferi un sprijin familiilor numeroase prin diferite discounturi și oferte speciale.

Asociația noastră este afiliată la Confederația Europeană a Familiilor Numeroase (www.elfac.org) , o adevărată mișcare socială în toată Europa, cu mai mult de 20 țări membre. În rândul țărilor membre Programul Familie 3+ este complet funcțional și un număr mare de familii numeroase se bucură de avantajele și discounturile oferite de către companiile private.

Dorim să oferim familiilor numeroase un Card Familie 3+ care să faciliteze un acces mai favorabil la produse și servicii din diverse sectoare de activitate. Prin intermediul acestor oferte, familiile numeroase pot deveni clienți fideli ai companiilor partenere si în același timp pot realiza economii la bugetul propriei familii!

 

 

Avantaje pentru companiile private

  • Veti capta o categorie de clienți noi cu o capacitate de consum mai mare
  • Veti crea un instrument nou pentru fidelizarea clienților
  • Veți îmbunătăți imaginea companiei printr-un proiect de responsabilitate socială
  • Veți avea un proiect cu riscuri și eforturi mici

 

Avantaje pentru membrii ASFANU

MasiniBenzinariiEducatiePentru casaCazare

AlimentatieModaTimp liberAsigurariSanatate

BancaAlteCalatoriiCarti

 

  • Veti putea accesa pe Pagina Web ASFANU, la secțiunea Card Familie 3+ discounturile si ofertele companiilor in functie de domeniul de activitate care vă interesează.
  • Veti putea solicita Asociației ASFANU Asociația Familiilor Numeroase emiterea Cardului Familie 3+ prin plata unei sume modice care să acopere costurile de emitere ale acestuia.
  • Veti putea primi pe e-mail un Newsletter ASFANU lunar în care veti afla noutăți de la companiile partenere.
  • Veți putea accesa pagina de Facebook ASFANU pentru a afla imediat companiile care au devenit partenere în Programul Familie 3+.

 

 
   
asfanu Str. Carol Davila - 050455 București - România / Tel: +4 0723 751 460 / Email: info@asfanu.ro - Politica de confidențialitate